Medlemsmøder

Juleafslutning i SESF

Torsdag, den 12. december kl. 19.30

Sted: Samlingssalen, Esbjerg Byhistoriske Arkiv

 

Julen er her jo lige om et øjeblik, men mon ikke en enkelt aften kan rives ud af kalenderen og bruges på en hyggelig aften i SESF? I hvert fald inviteres trofaste medlemmer til juleafslutning i Samlingssalen i Esbjerg Byhistoriske Arkiv. Tidl. skoleleder K. A. Gorritzen har sagt ja til at fortælle om sin barndoms jul i Vesterhavsgade – forberedelserne, afregning med købmanden og juleposen, adventstiden, i skolen som var Vestre, julehøjtiden i hjemmet, julegaverne, Zions Kirke og julemusikken. Søndagsskolens julefest for børnene efter jul, og besøg hos andre familier, hvor der blev danset om juletræ er noget af det, han kommer ind på i sin fortælling.

Der bydes på kaffe og te med julekringle, klejner, pebernødder og klementiner, og blandt deltagerne trækkes der lod om de juledekorationer, der har udsmykket bordene i aftenens løb. Selvfølgelig skal vi også synge nogle af julens salmer og sange, ligesom der vil blive orienteret om den kommende sæsons aktiviteter.

Pris: 50 kr. for medlemmer af SESF. For ikke-medlemmer er prisen 100 kr. (medlemskab til 50 kr. kan tegnes). Billetsalget begynder tirsdag, den 13. august kl. 10.00.